Voorbeeldmenu’s

Klik hieronder op een categorie om een voorbeeldmenu te downloaden!

Klassiek

klassiek-shop

Onze klassieke eetplanning is een geweldig plan voor iedereen, jong en oud. Met heerlijke, snelle en simpele maaltijden gemaakt van verse ingrediënten kun je op elke drukke doordeweekse dag toch nog een eetmoment samen hebben zonder stress en gedoe. Deze eetplanning zal je helpen met de voorbereiding rondom de doordeweekse avondmaaltijd en tegelijkertijd de kosten laag houden, zorgen voor minder voedselverspilling én een dagelijks moment van quality time met je gezin of huisgenoot op die drukke dagen. De klassieke eetplanning bevat 1 vegetarische maaltijd, 1 maaltijd met vis en 3 maaltijden met vlees of kip. Voor 4 personen.

Klik HIER voor een klassiek voorbeeldmenu!

Clean

clean.shop

Onze clean eetplanning is ons speciale plan voor huishoudens die geraffineerde suiker, zuivel en gluten mijden of sterk verminderen. De maaltijden zijn geschikt voor jong en oud. Met onze eetplanning is het geen enkel probleem meer om elke avond een lekkere, gezonde en verse maaltijd te serveren, zelfs wanneer er weinig tijd is. De clean eetplanning bevat 1 vegetarische maaltijd, 1 maaltijd met vis en 3 maaltijden met vlees of kip. Voor 4 personen.

Klik HIER voor een clean voorbeeldmenu!

Koolhydraatarm

koolhydraatarm-shop

Onze koolhydraatarme eetplanning is ons speciale plan voor huishoudens die koolhydraatarm eten. De maaltijden zijn geschikt voor jong en oud. Met onze eetplanning is het geen enkel probleem meer om elke avond een lekkere, gezonde en verse maaltijd te serveren, zelfs wanneer er weinig tijd is. De koolhydraatarme eetplanning bevat 1 vegetarische maaltijd, 1 maaltijd met vis en 3 maaltijden met vlees of kip. Voor 4 personen.

De koolhydraatbronnen die wij gebruiken voor onze koolhydraatarme eetplanning zijn: groenten (ook de zoete, zoals zoete aardappel en pompoen), peulvruchten, quinoa en sporadisch zuur fruit (groene appel) als smaakmaker. Wij zijn altijd bereid met je mee te denken als je een ingrediënt wilt vervangen of een gerecht wilt aanvullen naar je wensen.

Klik HIER voor een koolhydraatarm voorbeeldmenu!

Vegetarisch

vegetarisch-shop

Onze vegetarische eetplanning is ons speciale plan voor huishoudens die vegetarisch eten. De maaltijden zijn geschikt voor jong en oud. Met onze eetplanning is het geen enkel probleem meer om elke avond een lekkere, gezonde en verse maaltijd te serveren, zelfs wanneer er weinig tijd is. De vegetarisch eetplanning bevat 5 vegetarische maaltijden, waarbij we ervoor zorgen dat je toch een goede portie eiwitten binnenkrijgt elke maaltijd. We maken hierbij geen gebruik van ‘vleesvervangers’ maar alleen van verse producten. Voor 4 personen.

Klik HIER voor een vegetarisch voorbeeldmenu!

Glutenvrij

glutenvrij-shop

Onze glutenvrije eetplanning is ons speciale plan voor gezinnen die glutenvrij eten. De maaltijden zijn geschikt voor jong en oud. Met onze eetplanning is het geen enkel probleem meer om elke avond een lekkere, gezonde en verse maaltijd te serveren, zelfs wanneer er weinig tijd is. De glutenvrije eetplanning bevat 1 vegetarische maaltijd, 1 maaltijd met vis en 3 maaltijden met vlees of kip. Voor 4 personen.

Klik HIER voor een glutenvrij voorbeeldmenu!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][/fusion_text][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]