Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om eetplanningen te combineren?

Op dit moment bieden we de plannen aan zoals je ze ziet in de opties. Je mag ons altijd suggesties doen op info@eetplanner.nl. Wie weet kunnen we in de toekomst meer opties aanbieden.

 

Is het mogelijk om te wisselen van optie eetplanning?

Het is mogelijk om een wissel uit te voeren naar een andere optie. Als je een abonnement hebt en graag een andere eetplanning wilt ontvangen, kun je een mail sturen naar info@eetplanner.nl. Het is niet mogelijk om wekelijks te wisselen, er moet minimaal een maand tussen zitten.

 

Ik heb een aantal/alle e-books van Voedzo. Zijn dit andere recepten?

Voor de eetplanning recepten gebruiken we geen recepten uit e-books. Het kan zijn dat er een keer iets soortgelijks tussenzit, maar de recepten in de eetplanning worden echt speciaal voor de eetplanning ontwikkeld. De eetplanningen bestaan ook niet zomaar uit 5 recepten achter elkaar geplakt, maar ze zijn speciaal ontworpen voor een perfecte weekplanning: lees ook hier.

 

Wat is precies de meerwaarde dat jullie mijn Eetplanning maken?

Het antwoord op deze vraag kun je hier lezen.

 

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

We hanteren een opzegtermijn van twee weken. Je kunt een mailtje sturen naar info@eetplanner.nl en we zorgen dat je opzegging wordt verwerkt.

 

Hoe lang is de opzegtermijn?

We hanteren een opzegtermijn van twee weken. Je kunt een mailtje sturen naar info@eetplanner.nl en we zorgen dat je opzegging wordt verwerkt.

 

Voor hoeveel personen zijn de eetplanningen?

Voor 4 personen.

 

Is de vegetarische eetplanning ook veganistisch?

In de vegetarische eetplanning gebruiken we zuivel en eieren. Deze eetplanning is niet veganistisch of zuivelvrij. We hopen in de toekomst een veganistische optie te kunnen aanbieden.

 

Zo’n eetplanning, zijn dat gewoon 5 recepten per week?

Het antwoord op deze vraag kun je hier lezen.

 

Wat doe ik in het weekend?

We leven een eetplanning voor 5 dagen in de week, de werkweek. Het antwoord op de vraag kun je hier lezen.